085 077 42 22

Stroomlijn Succes: In 4 Stappen naar Effectief Leren

Ontdek hoe eenvoudig het is om met WattApp de professionele groei van je team te ondersteunen. In vier overzichtelijke stappen leiden we je van aanmelding tot het inzichtelijk maken van de voortgang van je medewerkers. Sluit je aan bij WattApp en geef je team vandaag nog de kracht van kennis in elektrotechniek. Samen zetten we de volgende stap in effectief leren!

Stap 1: Aanmelden

Vul het aanvraagformulier in op de website van RecreatieHero. Gebruik hiervoor alleen zakelijke gegevens, alleen zo kunnen wij een aanmelding in behandeling nemen.

Stap 2: Verwerking aanvraag

Wij verwerken je aanvraag en zetten alles voor je klaar. Vervolgens ontvang je van ons een e-mailbericht met alle informatie en jouw unieke inloggegevens voor de WattApp academy. Let op: controleer ook je ongewenste folder.

Stap 3: Medewerkers toevoegen

Je kunt nu medewerkers toevoegen en later indien gewenst op non-actief zetten. Meld je iemand aan? Vergeet deze dan niet op de juiste manier uit te nodigen per e-mail zodat zij hun inloggegevens kunnen aanmaken voor de academy.

Stap 4: Voortgang medewerkers bekijken

Zijn de medewerkers al lekker aan de slag gegaan binnen de academy? Dan is het uiteraard leuk om de voortgang van deze medewerkers te bekijken. Om dit te doen bekijk je je team voortgang binnen de academy wanneer je ingelogd bent als werkgever/manager.